Радови на Анексу СРЦ „Бреза” у завршној фази 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Радови на Анексу СРЦ „Бреза” у завршној фази
Trenutno na sajtu: 582       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник Општине Горњи Милановац, Дејан Ковачевић, обишао је данас радове на Анексу Спортске хале “Бреза”.

„Модернизацијом спортске опреме за вежбање , фитнес центром намењеним за спортске клубове, професионалне спортисте али и за све наше суграђане који се рекреативно баве спортом, Спортско-рекреативни центар „Бреза“,постаће урбани, савремени објекат у коме ће бити омогућени бројни спортски садржаји. Први пут после двадесет година од када је изграђена, Спортска хала „Бреза“,добиће све садржаје које један овакав објекат треба да има", рекао је Дејан Ковачевић, председник Општине Горњи Милановац и додао „Желео бих да се захвалим Министарству омладине и спорта и господину Перуничићу који нам је помогао уреализацији пројекта. Пројекат смо преко Министарства омладине и спорта проследили Европској Унији и фондовима који су финансирали ову доградњу. Вредност пројекта је 38 милиона динара, а данас у оквиру Спортског центра имамо најбољу спортску теретану са најсавременијом опремом за вежбање. Поред теретане,хала има и велики простор фитнес центра предвиђен за вежбање професионалних спортиста,спортских клубова али и наших суграђана који се рекреативно баве спортом. У наредном периоду планирани су нови пројекти, када је у питању СРЦ “Бреза”.

 

Изградњом затвореног базена, “Бреза” ће, према речима председника Ковачевића, постати савремени објекат богат спортско-рекреативним садржајима. Радови на Анексу СРЦ “Бреза” теку предвиђеном динамиком, а према речима директора Спортско-рекреативног центра “Бреза”, Предрага Марковића, реализација пројектаулази у завршну фазу, па се у наредним данима очекује да објекат буде отворен ипуштен у функцију.

 

„Могу да кажем да је одрађено 90% дела пројекта, након примопредаје радоваподнећемо захтев за употребну дозволу коју морамо добити како би теретанапочела са радом.– нагласио је Марковић.Завршетком радова на Анексу биће комплетирана понуда Спортско рекреативног центра„Бреза“, а спортистима омогућени услови за побољшање психофизичких способности ипостизање врхунских спортских резултата.
ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Breya teretana sportski centar Gorni Milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.183.620 посета
Тренутно на сајту: 578 посетилац(a)