Ружић: Одлука о распусту на Штабу, што се мене тиче остаје 31. децембар 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ружић: Одлука о распусту на Штабу, што се мене тиче остаје 31. децембар
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
24.11.2021 | 2 коментар(а)



Одлука о померању почетка зимског распуста треба да се донесе на седници Кризног штаба, а не у медијима,
Фото: ГЗС

поручио је министар просвете Бранко Ружић и додао да, за сада, 31. децембар остаје датум од којег ће ученици на три недеље напустити школске клупе.

Зимски распуст у Србији почиње 31. децембра и завршава се 24. јануара, с тим што у Војводини почиње 24. децембра. Што се мене тиче, распуст почиње када сам рекао, мада можемо се прилагодити, рекао је Ружић за ТВ Пинк.

Министар је нагласио значај процене лекара из Кризног штаба у доношењу коначне одлуке, оцењујући да је много важније како ће се током распуста примењивати епидемиолошке мере.

Стоји констатација лекара да у другој половини децембра имамо славе, али имаћемо их и у јануару. Можемо да разговарамо на ту тему на седници Кризног штаба, додао је Ружић.

Медицински део Кризног штаба, међу којима и епидемиолог Бранислав Тиодоровић, раније је изјавио да ће предложити да зимски распуст почне 15. децембра и да траје месец дана.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)

  • bs

    Da li su ovi ljudi svestni, da ova deca vise ne idu u skolu, nego obratno. Bolje da ne idu uopšte. Ove pare sto se izdvajaju za prosvetu, neka se rasporede svakom roditelju i onako placaju privatne casove. Ovo je vise muka slusati, a ne gledati. Deca nista ne znaju, Ko ce nas uopšte leciti? Dozovite se pameti i jednu skolsku godinu odradite normalno.
  • Pera

    A sto se mene tice sve dok placam privatne casove deci zbog vasih odgovornih odluka za×××e me kad ce i da pocne i da se zavrsi raspust



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.471.038 посета
    Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)