Асфалтиран део пута у Прањанима 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Асфалтиран део пута у Прањанима
Trenutno na sajtu: 491       |       Podeli:
22.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Асфалтирање и радови на рехабилитацији некатегорисаног пута у Месној заједници Прањани, у засеоку Глишићи

завршени су протеклог викенда.

Предузеће „Србија пут“ из Београда протекле суботе асфалтирало је 400 метара пута у засеоку Глишићи, у Прањанима. Вредност ових радова је 1.817.428,32 динара са ПДВ-ом. Средства су обезбеђена из буџета општине Горњи Милановац, док су 1/3 средстава обезбедили мештани ове месне заједнице.

Мештанима од велике користи што на њихов један динар, општина даје три, Фото: ОУ Горњи Милановац

Глишић Душко који живи у овом засеоку захвалио се председнику општине Дејану Ковачевићу, директору Јавног предузећа за изградњу Божидару Вучетићу и другима који су помогли да се ови радови реализују.

Асфалтирањем пута скраћен обилазак до главног пута према Чачку, Фото: ОУ Горњи Милановац

„Волео бих да се овакви радови, започети од стране општине Горњи Милановац, наставе. Асфалтирањем овог пута, 3.5 километара скраћујем обилазак до главног пута према Чачку. Сада имам 700 метара до главног пута, а до сада сам до њега ишао 4.5 километара“, рекао је Глишић и додао да мештанима доста значи што Општина на сваки 1 динар који издвајају грађани, даје 3 динара. Према његовим речима, без помоћи локалног руководства и општине Горњи Милановац, мештани не би могли сами да финансирају асфалтирање ове деонице пута.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


asfaltiran put zaseok pranjani opstina gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.869 посета
Тренутно на сајту: 490 посетилац(a)