„Златни кључ Подунавља“ Дејану Ковачевићу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
„Златни кључ Подунавља“ Дејану Ковачевићу
Trenutno na sajtu: 454       |       Podeli:
04.10.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - На "Дунавском бизнис форуму" у Новом Саду председнику општине Горњи

Милановац Дејану Ковачевићу, уручено је признање „Златни кључ Подунавља“. По одлуци стручног жирија Ковачевић је награду добио за изузетан допринос у успостављању пословних веза међу привредницима. Признање му је уручио проф. др Радован Пејановић, ректор Универзитета у Новом Саду. Осми по реду Дунавски бизнис форум окупио је учеснике из 14 земаља чланица дунавске регије.

"Јако сам поносан на свој град, своју општину, на све што смо урадили у предходне три и по године, што смо успели да Горњи Милановац вратимо на пиједестал који му припада", рекао је Дејан Ковачевић и додао да ова награда још више добија на значају када "вас за њу предложи професор Пејановић, када добијете предлог од Привредне коморе Србије као и од Уније послодаваца Србије".

Уручење награде, фото: фејсбук

Стручни жири састављен од еминентних стручњака из света привреде и образовања ценили су досадашње резултате у раду на повезивању људи идеја и тржишта.

"Ми смо дошли до закључка да и ваша општина и ваш председник заслужују једно такво признање за допринос друштвено економском развоју, јер полазимо од тога да је равномерни друштвено економски развој Србије значајан фактор конкурентности у целом дунавском региону јер не можемо конкурисати само са изразито развијеним и изразито неразвијеним регионима", рекао је проф. др Радован Пејановић и нагласио да је нужно подржати и остале регионе као и да се на овај начин даје допринос стратегији равномерног развоја, у коме и региони из унутрашњости имају своје место.

На овогодишњем дунавском форуму учествовали су представници привреде, политике, дипломатије, науке, културе из земаља чланица дунавске регије међу којима су и Словенија, Босна и Херцеговина, Румунија, Мађарска и Црна Гора.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac novi sad dunavski biznis forum kovacevic dejan zlatni kljuc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.874.376 посета
Тренутно на сајту: 455 посетилац(a)