Удружење Чачана у Београду и ове године се одазвало акцији „Нека се свако дете радује Божићу” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Удружење Чачана у Београду и ове године се одазвало акцији „Нека се свако дете радује Божићу”
Trenutno na sajtu: 452       |       Podeli:
30.12.2020 | 0 коментар(а)



Чланови Удружења Чачана у Београду и ове године су се у великом броју одазвали традиционалној хуманитарној акцији

"Нека се свако дете радује Божићу. Прикупљено је и послато за Чачак преко 30 великих кеса са преко 200 килограма дечије градеробе, играчака и обуће. Коло српских сестара из Чачка ће сву послату робу разврстати, а потом ће око Божића, у складу са важећим епидемиолошким мерама, организовати постепену дистирубуцију робе, као и пригодних новогодишњих пакетића за децу из сиромашних породица Чачка и чачанског краја.

Захваљујемо се свим члановима који Удружења Чачана у Београду који су се прилозима у роби и новцу одазвали овој акцији. Дугујемо захвалност и компанији "Ауто Чачак", посебно господину Радету Пантелићу, који су организовали превоз сакупљене робе до просторија Кола српских сестара у Чачку. Такође смо захвални и запосленима београдске компаније "ИРИТЕЛ" који се већ трећу годину заредом прикључују овој нашој акцији.

Сви они који желе да уплате новчану донацију за куповину новогодишњих пакетића деци у оквиру ове акције имају још неколико дана да то ураде. Испод се налазе подаци и упутство за уплату.

Жиро рачун Kола српских сестара "Надежда Петровић" из Чачка: 155–24079–38 Халк Банка,  на уплатници треба ставити назнаку "За божићну хуманитарну акцију".


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Udruzene cacana u beogradu neka se savko dete raduje Bozicu humanitarna akcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.445.066 посета
Тренутно на сајту: 453 посетилац(a)