Стигла донација из ЕУ, мобилне амбуланте за Дом здравља и болницу 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стигла донација из ЕУ, мобилне амбуланте за Дом здравља и болницу
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
30.04.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Из донације ЕУ у Чачак су данас допремљене две мобилне пријемно – тријажне амбуланте.
Фото: ГЗС

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић се захвалио донаторима и истакао да су од великог значаја за даљу борбу проти вируса корона.

Милун Тодоровић, градоначелник Чачка, фото: ГЗС

„Ми ћемо ове две мобилне амбуланте распоредити на Дом здравља и Општу болницу. Самим тим ковид амбуланта у Љубићу ће бити ослобођена као и пријемно – тријажна јединица у болници, то је од великог значаја јер се скратити инфективни путеви и неће бити директног улаза пацијента у ове две здравствене установе”, казао је Тодоровић.

Директор Дома здравља др Александар Пајовић истиче да борба са вирусом није завршена и да се запослени у овој установи припремају за нови могући талас инфекције на јесен.

Александар Пајовић, директор Дома здравља, фото: ГЗС

„Нема опуштања, сво наше особље биће приправно и сва опрема коју смо добили. Захваљујући великим напорима града Чачка стигле су нам бројне донације а међу њима је и ова мобилна пријемно – тријажна амбуланта која је стигла као донација ЕУ”, казао је др Пајовић.

Он је нагласио да ће овај мобилни објекат за Дом здравља значити много јер ће се у њему прегледати сви они који су сумњиви на болест ЦОВИД – 19, како не би дошло до мешања са осталим пацијентима.

„Опремом се снабдевамо, кадровски смо потпуно спремни и оно што је најважније до сада нисмо имали ни једног инфицираног радника”, закључио је др Пајовић.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


DONACIJA AMBULANTA ALEKSANDAR PAJOVIC. MILUN TODOROVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.495.999 посета
Тренутно на сајту: 442 посетилац(a)