Признање за чачанску комуналну инспекцију и комуналну милицију 


Majsko vreme i danas varljivo: Promenljivo oblačno, a u pojedinim delovima zemlje obilnije padavine              Đedović potpisuje memorandum za projekat fabrike solarnih panela              Danas jedni slave Dan pobede nad fašizmom, a drugi - Dan Evrope              Srednjoškolci koji izaberu dualni model će dobijati od države 5.000 dinara mesečno              Crvene mrlje plutaju Limom              Opština Lučani raspisala poziv za predloge kandidata za opštinska priznanja             

 
Признање за чачанску комуналну инспекцију и комуналну милицију
Trenutno na sajtu: 251       |       Podeli:
28.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Комунална инспекција и Комунална милиција Града Чачка добитници су Захвалнице

за изузетан допринос у доследној примени овлашћења, односно у контроли спровођења мера против Ковида 19.

Ово признање Игору Кривокапићу, начелнику Градске управе за инспекцијски надзор, уручио је 18. марта 2022. године, у Дому народне Скупштине, др Горан Стаменковић, руковидилац Радне групе, у име Координационе комисије за инспекцијски надзор. Тим састављен од републичких и инспектора јединице локалне самоуправе са комуналном милицијом, је за претходних годину и по спровео 33.481 надзор и изрекао 1.054 прекршајних налога. И према овим бројкама, посебно када је реч о изрицању новчаних казни, ове службе Моравичког округа су, у односу на број становника, међу водећим у Србији.

Награду је, поред Чачка, добило још пет градова – Београд, Нови Сад, Ниш, Шабац и Лесковац. Службе су у овом периоду, уједно, једине поред београдских, имале више од 1.000 прекршајних налога.


Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak priznanje komunalna milicija inspekcija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.575.075 посета
Тренутно на сајту: 251 посетилац(a)