Предложени нови-стари директори 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Предложени нови-стари директори
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
16.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Зоран Пантовић и Зоран Благојевић предложени су испред Комисије за спровођење конкурса за избор директора јавних предузећа,

као једини кандидати за место директора Јавно комунално предузеће „Водовод” и ЈКП „Паркин сервис” на период од четири године. На оба конкурса се није јавио ни један други кандидат.

Зоран Пантовић почео је са радом у ЈКП „Водовод” Чачак 1991. године где је обављао више послова и то почев од инжењера приправника, инжењера, инжењера пројектанта, главног пројектанта – помоћника шефа Службе за развој, директора сектора за техничке послове, помоћника директора предузећа. Пантовић се од 2005. налази на месту директора овог јавног предузећа.

Зоран Благојевић је у ЈКП „Паркин сервис” од 2013. године када је прво био на месту вршиоца дужности да би у новембру исте године изабран и за директора.

Иначе, конкурс за избор директора ЈКП „Моравац” Мрчајевци биће поновљен јер ниједна од четири приспеле документације није валидна.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.612 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)