Јањушевић: Све пратимо, ако неко није опоменут данас, не значи да неће бити смењен већ сутра 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Јањушевић: Све пратимо, ако неко није опоменут данас, не значи да неће бити смењен већ сутра
Trenutno na sajtu: 363       |       Podeli:
16.10.2018 | 0 коментар(а)



Косјерић - Координатор Српске напредне странке (СНС) за Златиборски округ Крсто Јањушевић
Координатор СНС за Златиборски округ Крсто Јањушевић, фото: ГЗС

истакао је да је одлика ове странке да њени чланови не тврде да су најидеалнији и да у њиховим редовима нема оних који не раде довољно.

Јањушевић тврди да је таква атмосфера и у Златиборском округу и да се води детаљна анализа како би се утврдило који су то функционери који неозбиљно обављају свој посао.

“У Златиборском округу већ је било промена и то озбиљних, тако ћемо наставити да радимо и ту чак ни лична пријатељства не могу да спрече да поједини људи буду промењени”, казао је Јањушевић за Глас западне Србије.

Он је навео пример бившег председника општине Косјерић Милијана Стојанића који је према његовим речима желео све најбоље општини, али је била потребна нова снага и енергија.

“На његово место дошао је млад човек, Жарко Ђокић који у скромним буџетским условима ради одличан посао, стално је на терену и у контакту са народом и улаже велики напор да обезбеди нове пројекте за Косјерић”, истакао је Јањушевић.

Он је нагласио да тамо где се нису десиле промене или јавна опомена не значи да се то неће десити како је рекао, већ сутра.

“Врло озбиљно и темељно приступамо свим ситуацијама, ми смо једина странка која се паралелно са борбом за опште добро обрачунава са свим неодговорним у својим редовима и на томе ћемо бескомпромисно наставити даље”, тврди координатор СНС за Златиборски округ.

Јањушевић је истакао да у СНС пре свега постоји одговорност према свим грађанима и да је то изнад колегијалности у странци.

“Свима требају људи који ће да буду замајац и део мозаика за бољу Србију, а не да буду тег око врата на путу у бољу будућност”, закључио је Јањушевић.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JANJUSEVIC SNS SMENE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.482.585 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)