Лепоте Златибора упознали и Арапи: Насер и Фамила са троје деце одушевљени Гостиљем 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Лепоте Златибора упознали и Арапи: Насер и Фамила са троје деце одушевљени Гостиљем
Trenutno na sajtu: 379       |       Podeli:
30.10.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - Михољско лето сија пуним сјајем на српским планинама. Једно од најлепших српских села, Гостиље, пуно је домаћих, али и страних
Лепоте Златибора упознали и Арапи: Насер и Фамила са троје деце одушевљени Гостиљем, Фото: РИНА

посетилаца. У намери да истраже све њене лепоте, у Србију је стигао и брачни пар из Уједињених Арапских Емирата. Фемила и Насер са своје троје деце прешли су на хиљаде километара како би могли да пробају оф роад вожњу на Тари и сликају се поред феноменалних водопада управо у Гостиљу, преноси РИНА.

"Не жалимо ниједан долар који смо потрошли долазећи на ова предивна места. Од пријатеља смо добили препоторуку и одлучили се на путовање са децом. Прво смо били на Тари где је скоро на сваком метру обележено да се можете срести са медведима. То ствара јединствен адреналин али и уживање", рекао је Насер,

Фото: РИНА

Након тога Арапи су не желећи да губе ни један тренутак у обиласцима дошли у село Гостиље. Ту их је затекла потпуно супротност од онога што су доживели на Тари.

"Овде је опуштајућа природа и човек у потпуности напуни батерије. Када видите различите спректре боја,шума зелена, животиња које се слободно крећу и наравно људи који су гостопримљиви на сваком кораку нудећи чашицу ракије и на крају као шлаг на торти је водопад чија лепота вас остави без даха", изјавила је Фамила.

Живописно златиборско село Гостиље, чувено по свом велелепном водопаду један је и од три кандидата из Србије за избор најлепше туристичко села света.
"Осим што обилује очуваним природним и културно-историјским вредностима, село Гостиље прави је пример како се рурални туризам у савременом свету може развијати на одржив начин и како добрим улагањима и афирмацијом микро туристичких локалитета може у потпуности да се унапреди живот села", рекли су у ТО Златибор.


Kонкурс за најбоље туристичко село расписала је Светска туристичка организација Уједињених нација и свака од земаља чланица имала је право да кандидује три села. Након заседања националне комисије Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије одлучено је да ће Србију на овом конкурсу представљати златиборско село Гостиље уз Мокру Гору и Тршић.

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GOSTILJE ZLATIBOR RINA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.460.312 посета
Тренутно на сајту: 380 посетилац(a)