Расветљена тешка крађа златаре у Тополи, лопови однели накит вредан више од два милиона динара 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Расветљена тешка крађа златаре у Тополи, лопови однели накит вредан више од два милиона динара
Trenutno na sajtu: 477       |       Podeli:
31.05.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Припадници Министарства унутрашњих послова ухапсили су Д. С. (1985) из околине Жабара и И. С. (1998) из Пожаревца, због постојања

основа сумње да су извршили кривично дело тешка крађа, као и М. Ј. (1993) из околине Пожаревца и К. Ј. (1979) из Велике Плане осумњичене за кривично дело прикривање, саопштено је из МУП.

Д. С. и И. С. се сумњиче да су 27. фебруара ове године, са још једном особом за којом полиција интензивно трага, провалили у златару у Тополи, исекли сеф и украли накит и сатове чија се вредност процењује на више од 2.000.000 динара.

Сумња се да су М. Ј. и К. Ј. преузели украдене предмете од Д. С. и И. С. иако су знали да потичу из крађе, а потом их оглашавали на продају на друштвеним мрежама.

Претресом на више локација полиција је пронашла део украдених сатова и накита, који ће бити враћени власнику.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени Основном јавном тужилаштву у Аранђеловцу. Судија за претходни поступак одредио им притвор до 30 дана.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Zlatara topola hapsenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.239.708 посета
Тренутно на сајту: 478 посетилац(a)