Погинуо приликом сече шуме 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Погинуо приликом сече шуме
Trenutno na sajtu: 395       |       Podeli:
15.12.2017 | 0 коментар(а)



Ивањица – Приликом сече стабла у шуму, у месту Црна Бара код Ивањице, смртно је страдао С.Б. (26) из села Осоница.

Несрећа се догодила у четвртак у раним поподневним часовима, а према речима очевидаца, С.Б. је после обарања стабла букве кренуо да подсеца гране и крати дебло. Приликом сече бочне гране читаво стабло се изненада покренуло, захвативши несрећног младића.

Остали радници који су били са њим били су удаљени од места догађаја па не знају тачно како се овај немили догађај десио. Један од њих, тек након што је угасио моторну тестеру чуо је да га повређени дозива.

Према његовом сведочењу, када је стигао до њега, С.Б. је био на ногама, са сломљеном руком, али ништа више није указивало на остале унутрашње повреде, које ће се касније испоставити смртоносним. Био је свестан и сам је како каже, дошао до возила „лада нива“ са којим су одмах кренули пут Ивањице. Након што је из Хитне службе ивањичког Дома здравља упућен у ужичку болницу, младић је код Пожеге преминуо у колима хитне помоћи.

"Повређени је у хитну службу Дома здравља примљен јуче поподне. Одмах је у пратњи лекара и техничара санитетом упућен у болницу у Ужице. Процена је била да се физички пре може стићи у ову болницу него у Чачку. Преминуо је током транспорта", каже за ИнфоЛИГУ портпарол Дома здравља у Ивањици, др Весна Недељковић.

С.Б. је живео са мајком, баком, млађим братом и сестром. Пре нешто више од годину дана умро му је отац од тешке болести, а две сестре, једна старија и једна млађа су удате.

ИнфоЛига




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.342.841 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)