Mladića povukla voda preko ustave na brani, zadobio prelom podkolenice 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Mladića povukla voda preko ustave na brani, zadobio prelom podkolenice
Trenutno na sajtu: 500       |       Podeli:
21.07.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Na brani na reci Zapadnoj Moravi u Čačku došlo je do nezgode kada je povređen dečak koji se uprkos zabranama kupao van zone kupališta.



- Mladić se kupao u blizini ustava, prišao im preblizu što je dovelo do toga da ga je voda prebacila preko ustave, a on pri padu sa druge strane doživeo prelom noge, kaže jedan od očevidaca za RINU.

Povređeng mladića je do obale izvukao prisutni spasilac. Ubrzo je na lice mesta stigla i ekipa Hitne pomoći koja je povređenog mladića prevezla na urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice.

- Pacijent je primljen sa prelomom podkolenice i nakon ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje, rečeno je u OB Čačak.

Inače, iako je jezero formirano pre dva dana i postavljene bove koje označavaju kupalište, sezona kupanja nije otvorena i plaža ne radi, ali je SC "Mladost" iz predostrožnosti angažovao spasilačku službu koja je prisutna na kupalištu.

Ovaj nemili događaj predstavlja još jedno upozorenje i poziv na oprez pre svega mladima i deci koja često umeju da se ogluše o sva upozorenja koja su jasno istaknuta na kupalištu kao i na usmena upozorenja spasilačke službe, a koja se odnose na zabranu skakanja sa brane i zabranu prilaska ustavama.

GZS/RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak morava brana nesreca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.314.458 посета
Тренутно на сајту: 500 посетилац(a)