УММР: Честитамо Александру Гајовићу и пружамо подршку 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
УММР: Честитамо Александру Гајовићу и пружамо подршку
Trenutno na sajtu: 551       |       Podeli:
15.10.2017 | 0 коментар(а)



Удружење медија и медијских радника (УММР) поздравило је постављање Александра Гајовића на место државног секретара Министарства културе и информисања

и позвало га да се што пре укључи у решавање проблема у медијима.

У саопштењу се наводи:

Поштовани господине Гајовићу, честитамо Вам на именовању на место државног секретара за информисање са надом да ћете одговорно и савесно у интересу свих медија и медијских радника радити на обнављању и стварању медијске сцене, срушене од већине оних, који данас кукају на медиијски мрак.

Истичемо да су медијски мрак у Србији увели они који су пре пет и више година донели стратегију којом су закатанчили на стотине електронских и штампаних медија, преостале истерали на тржиште, као да су вести лубенице, па ко прода, прода.

Медијски мрак и данас би да уведу они који јуришају да затворе Танјуг, који стално пребрајају медије и тврде да их има много. Медијски мрак су увели они који су својом стратегијом од новинара направили сезонске раднике широм Србије.

Очекујемо од Вас да се максимално заложите управо на тим проблемима, на статусу медија, новинара и медијских посленика. Све док будете радили у том правцу имаћете нашу несебичну и искрену подршку.

Гвозден Николић
Председник Удружења медија и медијских радника




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.204.840 посета
Тренутно на сајту: 552 посетилац(a)