Познати мислилац дужан Богу и народу: извршиоци продају имовину Стојана Марковића 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Познати мислилац дужан Богу и народу: извршиоци продају имовину Стојана Марковића
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
01.04.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Јавни извршитељ Мирослав Ињац, у извршном поступку по налогу повериоца расписао је за 6. март јавну лицитацију ради

продаје предузећа ,,Jutro production“ ДОО Чачак, извршног дужника Стојана Марковића, при чему је почетна цена била 205.089,08 динара, или само 30 одсто од процењене вредности. Извршни поверилац у овом поступку је да Коста Милошевић, познати чачански лекар којег је Марковић омаловажио у својим медијима а све завршило на суду.

Међутим, ни на овој, другој продаји, није било заинтересованих купаца, а трећа је заказана за 10. мај.

Доктор Милошевић није једина особа која је судским путем покушала да наплати потраживања од Марковића. Познат је случај штампарије „Бајић” коју је предузеће Стојана Марковића изварало за износ који са свим трошковима прелази милион и по динара, али господин већ годинама избегава да плати, на разне начине изигравајући судску пресуду.

Иначе, Марковићево предузеће је у време власти странке Велимира Илића смештено у Дом културе на Градском тргу, али и ту је покушао да изврда не плаћајући кирију скоро три године. Директор Дома био је принуђен да упути опомену пред утужење након чега је Марковић измирио само део дуга.

Ко је чачански мутивода?

Марковић је оснивач неколико медија, политички активиста и члан неколико партија које је веома често мењао у складу са својим потребама.

Занимљиво је да је веома активан у медијским удружењима где је редовни добитник огромних новчаних износа за информисање иако је јасно у каквом су стању медији чији је оснивач. Судски извршитељ који је поступао у принудној наплати, за разне Стојанове марифетлуке, пронашао је предузеће ,,Јутро продакшн“спаковано у ДВЕ КАРТОНСКЕ КУТИЈЕ !! Поред њих, како је наведено у записнику, стајало је и ЧЕТИРИ МЕТРА ЛЕТВЕ.

Поставља се питање ко дозвољава овом чувеном мислиоцу да изиграва народ, суд и државу а све то о народном трошку?

Да ствар буде још гора ових дана устремио се на Глас западне Србије који је покренуо једну од најгледанијих информативних емисија на овом подручју ,,Дневник западне Србије” на телевизији Лав.

Да ли то чувеном прелетачу и политичком стручњаку сметају медији који раде свој посао? Да ли се тако бори за медије у медијским удружењима?

Да ли му је важније да сазна ко је власник телевизије Лав како би и њега покушао да едукује и усрећи као и своје медије? Зар није много занимљивија чињеница да је неко подигао један медиј који је био на рубу провалије, пред стечајем и у блокади четри године и шест месеци? Како му та телевизија није тада била занимљива као борцу за медије?

Чувени мислиоче, Гвозден ти поручује:

-Да платиш Бајићима за превару по судској пресуди!

-Да објасниш грађанима ДА ЛИ СИ осуђиван за крађу хуманитарне нафте из поседа Дома културе у време када се са муком долазило до флаше горива?

Да кажеш да ли је тачно да је изборни штаб Нове Србије био у твојој канцеларији у време док си био директор ТВ Чачак, које на жалост више нема, јер си је ти и твоја врла другарица Којановић лепо разрадили и усрећили?

И на крају чувени мислиоче, ниси ти тај који може да одлучује о Гвозденовом поштењу, и о медијима које ја водим. Ко и како ради најбоље сведоче гледаоци широм целе Србије, поготово западне.

Глас западне Србије доказао је да зна како се ради. Сигурни смо да ћемо са телевизијом Лав учинити више за 6 месеци за грађане него твоја булумента за десет година.

Гвозден Николић

И на крају, Стојане Марковићу – покриј се ушима, да поцрвениш не можеш јер образа немаш!




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.291.762 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)