Најављена контрола боловања у Србији 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Најављена контрола боловања у Србији
Trenutno na sajtu: 457       |       Podeli:
09.10.2017 | 0 коментар(а)



Премијерка Ана Брнабић, министри Златибор Лончар и Зоран Ђорђевић изјавили су да се најављена контрола боловања у Србији

односи на примену закона и на заштиту и послодаваца и радника.

Према њеним речима у време сезонских радова поједини запослени одлазе на боловање, па се догађа да у компанији скоро трећина радника не ради, додајући да се није жалила само Железара Смедерево, већ и Делез и немачки инвеститор у Ивањици.

"Нико овде људима не брани да оду на боловање када су болесни, ради се о контроли злоупотребе боловања", рекла је Брнабић.

Ђорђевић је рекао да се од великих домаћих компанија на злоупотребу боловања жалио Телеком Србија и напоменуо да се у овом случају ради не само о заштити послодаваца, већ и радника на који се "прелије" посао због злоупотребе које чине њихове колеге.

Агенције




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.852.858 посета
Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)