СНС Чачак: Математика је јасна, у Враниће уложено преко 21 милион у водовод и километре путева 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
СНС Чачак: Математика је јасна, у Враниће уложено преко 21 милион у водовод и километре путева
Trenutno na sajtu: 412       |       Podeli:
14.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Поводом саопштења месног одбора Српског покрета Двери из Вранића, у којем се
Илустрација, фото: ГЗС

наводи да у овом селу није ништа урађено и да их се власт сети само пред изборе, реаговали су из Градског одбора Српске напредне странке, истичући да је само у току 2019. године град Чачак инвестирао у поправку Ђуровића пута 1,9 милиона динара, Обрадовића пута 2,2 милиона, пута ка Вранићима 4,2 милиона. Они такође наводе да је уређено Пазлачко и Николића гробље са два милиона, изведени земљани радови на фудбалском терену укупне вредности 300.000, а да је претходних година у реконструкцију Дома у Вранићима уложено 500.000 динара.

У саопштењу се даље наводи:

„Мештани Вранића, као и актуелна власт у Чачку, могу да се похвале да је током 2018. и 2019. године у систем за водоснабдевање ове месне заједнице, укупна дужина цевовода износи 3.870 метара, уложено 12,2 милиона динара.

Математика је јасна. У село Враниће власт на челу са Српском напредном странком је у претходне четири година уложила више од 21 милион динара и наравно да ће тако наставити и након, сигурни смо, убедљиве победе на предстојећим изборима.
О подршци коју у свом селу ужива Бошко Обрадовић, најбоље говоре изборни резултати последњих избора, одржаних 2017. године, када се Гроф од Вранића, у свом селу, на своје име и презиме, кандидовао за председника Републике Србије. Од своје фамилије и комшија добио је само 46 гласова.

На тим изборима председнички кандидат СНС, Александар Вучић, добио је поверење више од 55 процената становника Вранића. То јасно показује ко ужива највећу подршку о овом лепом месту.
Позив на бојкот предстојећих избора од стране Српског покрета Двери и тзв. СзС је сигурно осуђен на пропаст, јер мештани Вранића одлично виде колико је урађено у њиховом селу, као и у свим месним заједницама у Чачку.

Кампања за бољи живот својих комшија се води свакога дана, озбиљним и напорним радом, конкретним резултатима, активностима и идејама, због које нам грађани узвраћају својим поверењем, а не шеткањем у папучицама и баде мантилу по ексклузивним хотелима на Копаонику, јер тако се не чува и не брине о дедовини”, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС у Чачку.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak sns saopstenje vranici dveri

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.395.684 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)