Освиojите пут у Праг са породицом! Учествујте на обележавању дана детета у парку Бели јелен 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Освиojите пут у Праг са породицом! Учествујте на обележавању дана детета у парку Бели јелен
Trenutno na sajtu: 793       |       Podeli:
21.05.2018 | 0 коментар(а)



Ужице – Међународни дан детета бројним актиностима биће обележен у дечијем парку Бели Јелен,

који се налази шест километара од центра града, на Забучју.

У петак, 1. јуна, планиран је маскенбал. Свако дете излази пред жири једно по једно, представља своју маску уз одређене покрете, речи или песмицу коју сами бирају. Најбоље направљене маске добиће вредне награде, а од четири победника, два ће изабрати стручни жири, а два родитељи.

Фото: belijelen.rs

За суботу је планирано породично дружење, али и такмичење у играма спретности. Родитељи са децом такмичиће се у брзом трчању, гађању луком и стрелом, кошарци и скоку у даљ.

А у недељу са малишанима на сцену ступају баке и деде.

Деца ће имати задатак да их представе, како се зову, које им је занимање, зашто их воле, а бака и дека ће испричати којих игара се играју са њима, а којих су се игара играли када су они били мали и упознаће публику са неком смешном ситуацијом када су они или њихови унуци били мали.

Фото: belijelen.rs

Свако ко се буде пријавио да учествује у било која од 3 дана манифестације постаје потенцијални добитник путовања у Праг за целу породицу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.416.609 посета
Тренутно на сајту: 793 посетилац(a)