Професор математике Милисав Стојановић јавно замолио Вучића да му опрости, ево шта! 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Професор математике Милисав Стојановић јавно замолио Вучића да му опрости, ево шта!
Trenutno na sajtu: 461       |       Podeli:
26.03.2022 | 7 коментар(а)



Чачак - Чачански професор математике Милисав Стојановић који је у круговима ученика и својих колега познат као изузетно ригорозан



и који је свега 10 петица дао у својој каријери данас се јавно извинио Вучићу због ставова које је месецима писао по друштвеним мрежама о њему.

„Веровао сам да је битанга и лажов, био сам убеђен да су његове речи празне приче, тако сам и писао најотвореније на друштвеним мрежама упуштајићи се у расправу са људима које нисам ни познавао. Данас, желим јавно да се извиним том човеку из простог разлога јер ме је разуверио својим радом. У моје село, деценијама запуштено без пута и струје, стигло је нешто што је злата вредно. Али то злато је асфалтни пут у мом селу Остри и засеоку Рацићи. Мени не треба лично, али овим младим генерацијама којих је у овом селу много, је преко потребан и надали су му се деценијама. И ја сам га сањао деценијама радећи као просветни радник, обијао сам прагове разних власти али ето живот је удесио да омражени Вучић и локална власт у Чачку учини оно о чему сам револтиран писао годинама. Хвала им и пренесите моје извињење председнику Србије за сваку ружну реч изговорену о њему”, казао је професор Стојановић.

Данас су се мештани села Остра у засеоку Рацићи окупили да прославе 2,5 километара пута што је њихов вишедеценијски сан свих становника овог краја и наравно професоров због чега је био неповерљив према свакој власти.

Само 10 петица у каријери

Иначе, професор Милисав један је од најбољих али и најригорознијих професора на подручју града Чачка, који је до пензије радио у средњим школама. Његова двојка у осталим школама била је као четворка, његова тројка била је петица а петицу како је сам казао, доделио је само себи равнима а њих је укупно 10 у његовој животној каријери.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vučić profesor čačak ostar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (7)

  • Lela

    Da je Vučić danas učenik garant bi imao najbolju ocenu
  • Vera

    Znanje
  • Vera

    A i nisi znao da preneses ucenicima zna jr
  • Mika

    Niko kao on, i nekad i sad!
  • Владан Савић

    Браво професоре. Био си увек поштен и искрен до коске. Никад ниси оштетио ученика. И никад ником поклонио оцену. Велики поздрав од ретке четворке
  • ШУП

    А ВАЛА ТВОЈА ДВОЈКА ЈЕ БИЛА КО КУЋА. КАД ИМАМ КОД ТЕБЕ ЧАС НЕ ДОЛАЗИМ У ШКОЛУ
  • Јана

    Професоре, ти си бар искрен. Иначе не фб има гомила болесника који лече фрустрације да има неког закона многи би требали вући букагије . Идиоти који ништа друго не знају.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.240.489 посета
    Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)