Јовановић: Господо из СНС победите барем једном на изборима, па формирајте власт 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Јовановић: Господо из СНС победите барем једном на изборима, па формирајте власт
Trenutno na sajtu: 570       |       Podeli:
06.11.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Реагујући на саопштење ОО СНС у Тополи, председник Скупштине општине и странке „Боља Србија” Драган Јовановић,

одговорио је да све странке и коалиције на власт доводи народ.

„Општински одбор СНС у Тополи, 2016. године ишао је на изборе на листи Драган Јовановић - Александар Вучић Топола побеђује” и та листа је освојила 29. мандата од укупно 41. што је процентуално 70,73 % и представљало је најбољи резултат у Србији на локалу. То што су након избора два одборника опозиције, које смо до ногу потукли на изборима, прешло у СНС и тамо добило поверење стране, то је њихова ствар свих 29. одборника остало је јединствено. То нису одборници ОО СНС нити Боље Србије, већ одборници народа Тополе”, наводи се у саопштењу.

Јовановић у свом саопштењу истиче да би нови чланови који воде ОО СНС у Тополи требало да добију  барем једном подршку народа на изборима као што је он четири пута заредом, тек онда, како каже, могу да формирају власт и раде шта желе.

„Били сте сведоци на седници Скупштине општине, на којој је Драган Живановић предложио Славицу Топлицу за заменика председника општине. Одборници су је изабрали као стручну и компетентну особу, а то што су сви побегли од тог Општинског одбора СНС-а, па се баве искључивањем људи из странке, то је њихова ствар. Ја подржавам Александра Вучића, али у локалу се у тој странци сакупило разног света, који су били по разним странкама, па их само опија жеља да буду нека власт. Да би то били, сачекајмо изборе, па нека народ каже кога жели, као што је и до сада имао реч. На предизборним скуповима нисам видео те да су говорили са Вучићем, већ је моја маленкост то радила, али ето, сметња сам неким неоствареним амбицијама разних губитника који само преко имена Александра Вучића желе да приграбе власт”, наводи се у саопштењу.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns topola draganjovanovic boljasrbija saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.963.068 посета
Тренутно на сајту: 571 посетилац(a)