Бициклистички клуб „Борац” покреће школу бициклизма 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Бициклистички клуб „Борац” покреће школу бициклизма
Trenutno na sajtu: 472       |       Podeli:
09.04.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Бициклистички клуб „Борац”, на један нов начин покреће своју школу бициклизма

у Чачку. Клуб као носилац развоја бициклистичког спорта и промовисања бицикла као рекреативног и превозног средства у граду годинама је то успешно радио. Сада се на један нов, савремен начин покреће школа бициклизма.

Школа има за циљ да најмладјим Чачанима омогући да уз стручно оспособљене и школоване тренере, бивше репрезентативце Србије, спортисте града Чачка, науче да правилно користе и одржавају свој бицикл, упознају правила у саобраћају, да возећи свој бицикл упознају лепоте свога краја, а оне најупорније упуте у тајне бициклистичког спорта.

Из бициклистичког клуба позивају децу свих узраста и родитеље да своју децу упишу у школу бициклизма, да деца проводећи време на свежем ваздуху ојачају свој имунитет, поправе животну кондицију и стекну здраве навике живљења. У време вируса, телефона, све седентарнијег начина живота, бицикл је иделано средство за превоз, али и за забаву и рекреацију.

Упис је сваког дана у просторијама клуба у улици Кнеза Милоша 31, у времену од 10 до 18 сати. Контакт телефони, Стефан 069/5438094, Драган 062/620708, Марко 069/4676652, 032/341-666.

 

Глас западне Србијe




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak biciklizam skola

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.931.958 посета
Тренутно на сајту: 471 посетилац(a)