Већници о цени квадрата непокретности по зонама 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Већници о цени квадрата непокретности по зонама
Trenutno na sajtu: 501       |       Podeli:
27.11.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина - На 32. седници Општинског већа општине Чајетина усвојен је закључак о утврђивању

просечне цене квадратног метра непокретности по зонама на територији општине Чајетина за 2018. годину, на снову кога неће доћи до промена висине пореза на имовину наредне године.

Извршено је усклађивање тарифа у оквиру одлуке о локалним и административним таксама, а усвојена је и одлука о остваривању права на повлашћену вожњу у јавном превозу путника у 2018. години. Одлука о признавању права на родитељски додатак и трошкова вантелесне оплодње за 2018. годину, такође је усвојена на овој седници, а по наведеној одлуци право на родитељски додатак за прворођено дете у наредној години повећано је и износиће 75.000,00, за друго 100.000,00 док је за треће и свако наредно дете остао исти износ од 150.000,00 динара. Донет је закључак о расписивању конкурса за стипендирање студената за школску 2017/2018. годину. Износ стипендија по успеху повећан је на месечни износ од 10.000,00 динара, а за студенте по основу дефицитарности струка износиће 11.176,00 динара.

Као једини кандидат на претходно расписаном конкурсу за директора Спортског центра Чајетина, Скупштини ће бити предложен Никола Смиљанић из Чајетине, досадашњи в.д. директора ове установе. Општинско веће усвојило је измене финансијског плана Златиборског Еко аграра, а дало је и сагласност на ценовник производа млекаре „Наша Златка“. Утврђен је предлог решења о уступању права градње пословно-стамбеног објекта у Чајетини, а након завршеног јавног огласа. Председница УГ „Златиборски круг“ Зорица Милосављевић представила је досадашњи рад на пружању услуга у оквиру пројеката „Помоћ у кући за стара лица“ и „Зрачак“.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.303.585 посета
Тренутно на сајту: 502 посетилац(a)