СНС: Напредњаци имају чиме да се похвале за разлику од политичких противника 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
СНС: Напредњаци имају чиме да се похвале за разлику од политичких противника
Trenutno na sajtu: 425       |       Podeli:
08.02.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Поводом почетка активности председника Србије Александра Вучића у склопу кампање „Будућност Србије",

Повереништво СНС Чачак огласило се саопштењем у којем кажу да се овим промовише све добро и позитивно што је урађено у земљи од доласка на власт СНС и њених коалиционих партнера, као и да се најаве нови развојни пројекти. У саопштењу се даље наводи:

,,За разлику од наших политичких противника и неистомишљеника, напредњаци имају чиме да се похвале, јер су Србију спасили од банкрота, значајно смањили јавни дуг, преполовили стопу незапослености, довели бројне стране инвеститоре, који су отворили више десетина хиљада радних места. Поред тога, добили смо неколико стотина километара модерних саобраћајница, изграђени су и реновирани бројни домови здравља, болнице, школски објекти, станови за различите структуре становништва, реализовани значајни инфраструктурни пројекти, обезбеђен стабилан курс динара, перманентан раст БДП-а...”, каже се у саопштењу.

Они истичу да за разлику од Савеза за Србију, актуелно руководство земље према њиховим речима, има чиме да се похвали и да је право чудо што је један број Чачана, како кажу, “насео на танку причу” оних који су показали како не треба да се води држава.

,,Интересантно је било јучерашње телевизијско гостовање проф. др Владете Јанковића, осведоченог опозиционара и члана владајуће гарнитуре после 5. октобра, који је у емисије на РТС-у „Да, можда, не" искрено признао да је начињено неколико озбиљних грешака у то време, од 2000. до 2012., када су на челу Србије били Јеремић, Ђилас, Стефановић, Динкић, Тадић, Шутановац, Цветковић, Живковић, Илић... пре свега начином приватизације предузећа, увођењем тзв. Болоње у образовни систем, губитком Косова и Метохије, отцепљењем Црне Горе, хиперпродукцијом приватних факултета... односно свега онога за шта се сада на улици оптужују Александар Вучић и његови најближи сарадници.

Чачански напредњаци овом приликом поздрављају још један велики успех српске дипломатије у Уједињеним нацијама, односно стављање у агенду Савета безбедности извештај генералног секретара Антонија Гутереса о стању на Косову и Метохији, који је као резултат имао једногласну осуду такси уведених од стране Приштина на робу из централне Србије и БиХ.”, наводи се у саопштењу.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


СНС Чачак напредњаци похвала политички противници

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.285.205 посета
Тренутно на сајту: 425 посетилац(a)