Вулин посетио ПУ Пријепоље: Држава брине о сигурности свих грађана 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Вулин посетио ПУ Пријепоље: Држава брине о сигурности свих грађана
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
17.06.2021 | 0 коментар(а)



Пријепоље - Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је приликом обиласка

Полицијске управе у Пријепољу да државно руководство Републике Србије на челу са председником Вучићем посвећено ради на једнаком развоју свих делова Србије и да полиција подједнако и посвећено брине о сигурности сваког грађанина наше земље и у централним деловима и у пограничним деловима.

„Грађани Србије треба да буду мирни, спокојни и сигурни и да знају да је њихова држава ту да брине о њима, како у централним, тако и у пограничним деловима наше землје“, рекао је министар Вулин након посете Полицијској управи Пријепоље.

„Велики број инвестиција у Пријепољу, улагање у инфраструктуру, потпуно реновирана полицијска управа и многа друга улагања, говоре у прилог томе колико је држави, колико је председнику Вучићу важно да грађани Пријепоља и других пограничних општина остану на својим огњиштима, да имају посао, да раде и да безбрижно гаје породице на својој дедовини“, истакао је министар Вулин.

Начелник ПУ Пријепоље Синиша Цвијетић са министром Александром Вулином, фото: МУП

Министар је нагласио да су услови рада полицијских службеника и услуге коју пружају грађанима у последњем периоду значајно унапређене и да ће се тај тренд наставити и у будућности.

Министар Вулин је од стране припадника Полицијске управе у Пријепољу на поклон добио гусле и икону Белог анђела због изузетног доприноса и посвећености у раду за овај град и ову полицијску управу.

 

МУП / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje mup vulin poseta policija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.120.684 посета
Тренутно на сајту: 345 посетилац(a)