Двери: Још једна шојићевска представа у режији СНС-а и Славице Драгутиновић 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Двери: Још једна шојићевска представа у режији СНС-а и Славице Драгутиновић
Trenutno na sajtu: 310       |       Podeli:
14.09.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Непостојећа информативна служба, непостојеће градске организације СНС-а у Чачку још једном нас је задивила својом

креативношћу и оптужбама према најачој опозицији у градској скупштини, Дверима, саопштено је из Информативне службе Градске организације Двери у Чачку.

”Када немају аргументе, онда СНС посеже или за полицијом или измишљају, или и једно и друго.
Када шеф одборничке групе Двери у градској скупштини, г. Александар Танасковић укаже на непристојно, неваспитано и бахато понашање директора ЈП „Градско Зеленило“, г. Драгана Николића, који одбија да одговори на питања рада и ненаменског трошења новца грађана Чачка у овом предузећу, и када тај исти директор пре завршетка тачке дневног реда, демонстративно напусти салу, онда је то у реду и за председника скупштине Игора Трифуновића и за шефа одборничке групе СНС-а Александра Максимовића и за градског већника Славицу Драгутиновић.
Тада шеф одборничке групе Двери бива оптужен да је „насилник“, „безумник“, да „прети“ и да је „незадовољан уласком у Савез за Србију“, а затим крећу и крокодилске сузе Славице Драгутиновић познатог креатора и учесника свих шојићевских представа у скупштини.
Очигледно у недостатку аргумента и видљивој неспособности власти да сакрије све пропусте, незнање, криминал у својим редовима оличен у пропадању тендера, незаконитом постављању директора, управних и надзорних одбора, распродаји имовине града Чачка у бесцење, ненаменском задуживању града Чачка, који ће грађани враћати у наредним деценијама, приступа се замени теза. Тада насилник постаје жртва, а жртва насилник, све у најбољем стилу СНС-а.
Тако Вучић не продаје Косово, иако сви знамо да је он потписао Бриселски споразум којим се укидају српске институције на Косову, он „брани“ Косово, од људи који живе на Косову. Аспурд, зар не?
СНС у Чачку зна и осећа да нема подршку грађана и врх локалног СНС-а полако губи тло под ногама. Зато они и нападају Двери као најачу политичку организацију, надајући се да ће на власти остати још мало. Зато су челни људи Двери стално неаргументовано нападани, прогањани и блаћени.
Двери константно указује на све пропусте ове власти, ми се не плашимо њихових претњи и покушаја блаћења и уцењивања, и Двери ће бити део будуће власти у Чачку. Двери су предводник једне нове политичке културе, културе поштовања и уважавања, чак и у различитостима и Двери ће окупити све оне који желе промене на боље у нашем граду, останак наше деце у Чачку и све оне који желе да се осећају слободно и достојанствено, који се нису предали, изгубили наду и који не желе да их уцењују, прогањају или да им прете.”

Информативна служба Градске организације Двери у Чачку




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.368.715 посета
Тренутно на сајту: 310 посетилац(a)