Асфалтирана два путна правца у Драгољу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Асфалтирана два путна правца у Драгољу
Trenutno na sajtu: 718       |       Podeli:
15.11.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Овогодишњи радови на путној инфраструктури настављени су у Месној заједници Драгољ,

где су претходних дана асфалтирана два путна правца укупне дужине 1750 метара. Асфалтиран је путни правац у засеоку Радојичићи у дужини од 750 метара као и путни правац на потесу Широковац дужине 1000 метара.

Боривоје Ристовић, становник овог села, каже да са својих осамдесет година памти да је још као дете учествовао у одржавању пута на потесу Широковац.

„Нико нам до сада није помагао, све смо сами радили. Захваљујемо општини и свима из Милановца који су помогли да нам ово ураде,“ рекао је Боривоје.

Љиљана Ристовић, такође из Драгоља, каже да су до сада мештани овог села увек били на ивици, на самом крају Горњомилановачке општине и да су све сами морали да раде када је реч о одржавању пута. Према њеним речима сами су извлачили шљунак али и поправљали пут.

„Општина нам је сада помогла да урадимо овај пут и веома смо задовољни. Сада ће и деца моћи чешће да нам долазе кући, а могу да нас посећују и рођаци,“ казала је Љиљана и додала да су увек газили блато и да уколико се мештани сами не организују и нешто не ураде, велика вода однесе све.

Укупна вредност радова на ова два путна правца је 8.510.104,02 динара. Мештани су скупили једну трећину средстава, а остатак је уплатила општина Горњи Милановац.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


asfaltiranje gornji milanovac dragolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.179.906 посета
Тренутно на сајту: 716 посетилац(a)