Бројни су проблеми мештана Атенице, од смрада из кишног колектора до запуштене Атеничке реке (ВИДЕО) 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Бројни су проблеми мештана Атенице, од смрада из кишног колектора до запуштене Атеничке реке (ВИДЕО)
Trenutno na sajtu: 496       |       Podeli:
11.09.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Мештани МЗ Атеница обратили су се медијима јер, како кажу, једино им је то преостало да скрену пажњу јавности

на бројне проблеме са којима се суочавају годинама уназад.
„Први проблем је колектор за кишну канализацију који је одрађен пре 15 година а кроз који осам месеци у години, протиче сива вода која има несносни мирис. То сигурно није кишница и од тог смрада се не може живети. Жалили смо се и надлежној инспекцијској служби, која је излазила на терен, задњи пут у августу ове године”, рекао је Слободан Обрадовић.

Оно што Обрадовића највише изненађује је то да је све регуларно, по инпекцијским налазима.

Други проблем са којим се сусрећу становници ове месне заједнице је корито и приобаље Атеничке реке које је зарасло у коров и које је очишћено само једном за 40 година.

„Нико не зна у чију надлежност то спада. Ми чистимо ко колико може, међутим људи свашта бацају, накупило се тога баш. Вода се од растиња не види а поред реке је ризично и пролазити због висине траве. Овде смо се обратили Водопривредној инспекцији, али нисмо добили одговор. Не желимо никога да окривимо већ само да дођемо до решења проблема. Ми бисмо били задовољни да се и једном годишње очисти река, а ми ћемо то радити испред својих дворишта”, каже Обрадовић.

ГЗС





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


atenica reka kolktor zapusteno

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.446.316 посета
Тренутно на сајту: 496 посетилац(a)