Брнабић: Вакцинисано 51 одсто грађана од 65 до 74 године 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Брнабић: Вакцинисано 51 одсто грађана од 65 до 74 године
Trenutno na sajtu: 293       |       Podeli:
05.04.2021 | 0 коментар(а)



Премијерка Ана Брнабић саопштила је данас да је у старосној групи од 65 до 74 године
Фото: ГЗС

вакцинисано 51 одсто популације Србије.

Брнабић је, у изјави новинарима, објаснила да охрабрује чињеница да имамо 26 одсто од укупне пунолетне популације вакцинисане барем једном дозом, а 20 одсто са две дозе.

Брнабић: Сулуде инсинуације да се неко уградио у цену витамина

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да је, када је реч о набавци витамина који ће бити подељени пензионерима, најважније да се за најмања могућа средстава, набави највише витамина, што је, истиче, урађено и овог пута.

“И као што су биле страшне, монструозне тврдње да се неко уграђивао у цену ковид болнице, монстурозне су и инсинуације да би се неко уграђивао у цену витамина. Мени је то сумануто и сулудо. Ја тако нешто не бих могла ни да помислим”, рекла је Брнабић одговарајући на питање да ли је набавка витамина морала да буде хитна и има ли ту сукоба интереса, јер је изабрана, како је речено, понуда човека за кога је председник рекао да му је пријатељ.

Брнабић: Проверава се ефективност свих вакцина у Србији

Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас да се ради истраживање ефикасности, односно ефективности свих вакцина које су у употреби у Србији, и да су показатељи јако добри.

“Ради се истраживање свих вакцина које имамо и којима вакцинишемо становништво, радимо то и за Синофарм, Фајзер, Спутњик и АстраЗенека вакцину, и у овом тренутку показатељи су јако добри”, рекла је Брнабић новинарима на аеродрому упитана да ли се у Србији ради истраживање ефективности кинеске вакцине.

Брнабић: Из Кине до сада испоручено 2,5 милиона вакцина

Премијерка Ана Брнабић истакла је данас, након дочека нове испоруке пола милиона вакцина кинеске компаније Синофарм, да је само из Кине у Србију допремљено 2,5 милиона вакцина.

Брнабић је, у изјави новинарима, рекла да са новом испоруком пола милиона доза, Србија од Кине добила испоручено укупно 2,5 милиона вакцина.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


premijerka brnabic vakcina populacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.128.483 посета
Тренутно на сајту: 293 посетилац(a)