Пао први снег у Западној Србији: Преко 15 центиметара на Златибору, Златару и Голији 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пао први снег у Западној Србији: Преко 15 центиметара на Златибору, Златару и Голији
Trenutno na sajtu: 391       |       Podeli:
21.11.2022 | 0 коментар(а)



Чајетина / Ивањица - Бели покривач висине око 15 центиметара формирао се током ноћи на планинама Златибор, Златар, Голија и Тара.
Фото: РИНА

"Највише снега током ноћи пало је на подручју Борове Главе, све екипе су одмах реаговале и ангажоване су на чишћењу, тако да застоја у саобраћају није било. Први степен је приправности и ангажовано 25 одсто механизације на терену. Возачима саветујемо опрез у вожњи, а на деоници пута од Ужица ка црногорској граници могућа је и појава одрона",рекао је за РИНУ Ален Мушановић испред Путева Ужице.

Фото: РИНА

Упркос првим снежним падавинама сви путни правци су за сада проходни и на територији општине Ивањица.

"Пратимо ситуацију, за сада је све под контролом. Послали смо екипу једну ка планини Јавор која ће дежурати, снега је током ноћи пало око десет центиметара, али не угрожава саобраћај. Сви путни правци су преко ових планина проходни. Спремни смо дочекали сезону и агрегата који су неопходни за одржавање имамо довољно ", казао је Витомир Арсовић из Путева Ивањица.

Током ноћи, око 20 центиметара снега, пало је и на вишим планинским пределима на планини Златар.

 

ГЗС/РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sneg zapadna srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.925 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)