Нови метри асфалта за мештане Љубића 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Нови метри асфалта за мештане Љубића
Trenutno na sajtu: 348       |       Podeli:
25.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић обишао је МЗ Љубић у којој је завршена реконструкција веома важне саобраћајнице,

улице 222 која се налази у близини Основне школе „Танаско Рајић“ .
" Улица 222 потпуно је асфалтирана, урађени су нови тротоари и атмосферска канализација. У овом крају налазе се 53 домаћинства са више од 200 становника који су дочекали да њихова улица коначно буде реконструисана", рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић и додао да је инвестиција релизована уз помоћ Владе РС која је преко ЈП Путеви Србија уложила 12 милиона динара.


У оквиру посете овој МЗ, градоначелник Чачка обишао је улицу Радише Затежића и Радована Богетића у којој су завршени радови на асфалтирању у дужини око 700 метара.


Инвестицију у износу од 10,8 милиона динара обезбедила је Влада Републике Србије преко ЈП "Путеви Србије", док је град Чачак издвојио милион динара за изградњу атмосферске канализације у Улици Радише Затежића.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milun todorovic gradonacelnik cacka ljubic mestani putevi asfaltiranje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.165.542 посета
Тренутно на сајту: 349 посетилац(a)