Министар Момировић први пут одгoворио на увреде које свакодневно стижу на његову адресу 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Министар Момировић први пут одгoворио на увреде које свакодневно стижу на његову адресу
Trenutno na sajtu: 326       |       Podeli:
22.09.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Од момента кад је постао министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Томислав Момировић скоро свакодневно
Министар Момировић први пут одгворио на увреде које свакодневно стижу на његову адресу, Фото: РИНА

је на мети напада појединих групација, преноси агенција РИНА.
Редитељ, Горан Марковић, назвао га је чак и „порно звездом“ и особом која „по договору изјављује љубав председнику за договорену суму“. Одгoварајући на овакве прозивке, Момировић је пре свега истакао да би истакнути уметник прво требало да се запита у каквом је стању српска кинематографија била пре десет година, а у каквом је данас.

„Ово је слободна, демократска земља и свако има право да све коментарише на начин на који жели. Осетио сам то до сада много пута и на својој кожи. Привлачење пажње помињањем порно филмова у било каквом контексту по мени је изузетно глупо и не заслужује никакав коментар“. каже Момировић за РИНУ.

Ипак, како каже, као особа која обавља јавну фукцију не може да остане потпуно нем на све те провокације.

„Упитао бих редитеља Марковића колико се тренутно филмова и серија снима у Србији и каквог квалитета, а каква је ситуација била пре 2012. године? Код нас је из дана у дан све већи број страних продукција које бирају Србију за место снимања, бројне светске звезде смо гледали и тек ћемо их гледати на нашим улицама. У филмској индустрији запослено је много више људи, који сада имају и много веће плате. Све то су чињенице које говоре колико се ради и улаже у филмску индустрију, жао ми је што наш редитељ није нашао за сходно и то да прокоментарише“, изјавио је Момировић.

Већина потеза министра саобраћаја, често је на друштевним мрежама окарактерисана у негативном контексту. Момировић истиче да је свестан свега што са собом носи јавна функција и да неће поклекнути под било каквим притисицима и лошим коментарима.

„Наш рад и залагање говоре много више од свих тих прозивки на друштвеним мрежама. Нови километри аутопута, боља комунална инфраструктура и велика улагања у свим друштвеним сегментима најбољи су показатељи да идемо у добром смеру. Ми немамо чаробни штапић, да све променимо одједном, али пустићемо да наши резултати говоре уместо нас. Њихови коментари говоре за њих“, закључио је Момировић.

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MOMIROVIC UVREDE CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.072 посета
Тренутно на сајту: 327 посетилац(a)