Комплет лектире за ђаке прваке 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Комплет лектире за ђаке прваке
Trenutno na sajtu: 494       |       Podeli:
06.09.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић посетио је данас основну школу „Арсеније Лома“ на Руднику

и том приликом поделио комплет лектире за ученике првог разреда.

Овом приликом Ковачевић је рекао да ће комплет лектире бити подељен свим ђацима првацима са територије општине Горњи Милановац.

„Уз лектиру, ђаци прваци ће добити и Пажљивка, како би се укључили и на најбољи начин разумели функционисање саобраћаја, како на градском, тако и на сеоском подручју“, изјавио је Ковачевић.



Председник општине је нагласио да је општина Горњи Милановац ове године издвојила преко 95 милиона динара за финансирање основног образовања. Такође, он је подсетио да се општина активно укључила и да подржава мере популационе политике за које се залаже и председник Републике Србије Александар Вучић.

„Општина Горњи Милановац издваја значајна средства, негде преко 46 милиона динара за разне субвенције и подстицаје рађању на територији наше општине“, рекао је Ковачевић.



Председник је изразио наду да је ово једна од последњих година у којој се бележи смањен број првака на територији Горњег Милановца.

Драгана Милетић, директорка основне школе „Арсеније Лома“ на Руднику изјавила је да су школску годину дочекали спремно, као и сваке године до сада.



„Уз подршку општине Горњи Милановац и предузећа „Рудник и флотација“ прошле године смо обновили тоалете, а ове године заједно смо обновили столарију на школи“, рекла је Милетић.

Директорка се захвалила председнику општине Дејану Ковачевићу и директору компаније „Рудник и флотација“ Дарку Вукобратовићу на значајној донацији што доприноси лепшем и топлијем амбијенту за боравак ученика.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.938.666 посета
Тренутно на сајту: 495 посетилац(a)