Чачанину хитно потребна крв да би победио у борби са леукемијом 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Чачанину хитно потребна крв да би победио у борби са леукемијом
Trenutno na sajtu: 434       |       Podeli:
29.10.2020 | 0 коментар(а)



Како бисмо помогли нашем суграђанину Срећку Радојичићу, који се налази на лечењу у Београду, потребно је сакупити крв да би победио леукемију.
Чачанину хитно потребна крв да би победио у борби са леукемијом, Фото: ГЗС

Реч је о прикупљању тромбоцита, путем сепаратора. Овај поступак подразумева да се прво прође тест на тромбоците, па је тек тада могуће дати крв. Крв ће бити потребна у наредним данима, када се заврши терапија, па је сада потребно само урадити тест на тромбоците, да би се видело ко уопште може да помогне.

Потребно је да добровољни давалац буде искључиво А крвна група, било да је позитивна или негативна. Тестирање за тромбоците је радним данима од 8 до 10 сати у Институту за трансфузију крви у Београду у улици Светог Саве бр.39. Име пацијента је Срећко Радојичић, а број његовог досијеа је 2892.

Контак је син Владимир, бр.063/669-244. Уколико се одазовете да помогнете, јавите се, како би знао да ли сте прошли тест и када је касније потребно дати крв.

Женске особе које су рађале не могу бити даваоци.

Породица Радојичић се унапред зајваљује свима који желе да помогну.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


potrebna krv cacaninu leukemija srecko radojicic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.286.766 посета
Тренутно на сајту: 435 посетилац(a)