Долијали „ловци на бакaр" 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Долијали „ловци на бакaр"
Trenutno na sajtu: 580       |       Podeli:
11.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Припадници Министарства унутрашњих послова у Чачку ухапсили су Т. А. (1981) и Д. П. (1983) из Смедерева, М. П. (1985) из Владичиног Хана

и Н. А. (1985) из Београда, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка крађа у покушају, саопштено је из ПУ Чачак.

Они се сумњиче да су са још једном особом, за којoм полиција интензивно трага, током претходне ноћи провалили у један од погона Компаније „Слобода“ у ком се налазила трафостаница, искључили напајање електричне енергије и покушали да украду бакарне елементе из трафостанице, али их је у томе спречила полиција.

Такође, сумња се да су они у претходном периоду више пута провалили у објекте ЈКП „Водовод“ у Пријевору и Коњевићима из којих су украли бакарне елементе, чиме су онеспособили трафостанице и угрозили водоснадбевање града.

По налогу основног јавног тужиоца у Чачку, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.


РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.098.048 посета
Тренутно на сајту: 579 посетилац(a)