Марић: У протекле четири године остали смо јединствени, нису нам се десили ни Бојовићи ни Петковићи 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Марић: У протекле четири године остали смо јединствени, нису нам се десили ни Бојовићи ни Петковићи
Trenutno na sajtu: 528       |       Podeli:
21.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Одборничка група НС одлучила је да присуствује последњем заседању Скупштине
Шеф одборничке групе НС у СГ Чачка Милош Марић, фото: ГЗС

града због медијске блокаде о којој могу посведочити грађани Чачка, рекао је шеф одборничке групе Милош Марић.

“Нова Србија се на жалост не помиње нигде, у држави у којој влада медијски мрак, чак ни у случајевима да бојкотује изборе, рад скупштине, да не излази на изборе, доласком на ову скупштинску седницу покушавамо да пробијемо ту медијску блокаду и укажемо грађанима да ми и даље постојимо и да смо даље на окупу, јединствени са седам одборника. Нису нам се десили ни Бојовићи, ни Петковићи ни Штављанин ни Ћурчић. Ово су карактерни и достојанствени људи који су остали доследни својој странци до краја и поручујем гласачима на будућим изборима да ако дају глас Новој Србији то ће бити опозициони глас који ће се доследно борити против диктаторског режима Александра Вучића и СНС”, рекао је Марић и додао да СНС користи пандемију Ковида 19 за своју промоцију.

Он је истакао да су у НС били мишљења да је бојкот један од начина да скрену пажњу на рад локалног парламента и на накарадно понашање СНС.

“Онда када су неуспешно глумили Шојића и када је долазила хитна помоћ да председнику Скупштине повређеном од папира пружи помоћ, када је одузимана реч декану факултета, то су били разлози бојкота. Мислим ли смо да ћемо на овај начин приморати СНС да се тако не понашају, али нисмо успели. Неће успети ни бојкот парламентарних избора јер немамо одговор шта сутра, након избора”, додао је Марић.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak ns milos maric izbori

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.347.811 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)