Подвиг ЈКП Чистоћа:У току ноћи дезинфиковали цео град и здравствене установе 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Подвиг ЈКП Чистоћа:У току ноћи дезинфиковали цео град и здравствене установе
Trenutno na sajtu: 352       |       Podeli:
22.03.2020 | 0 коментар(а)



Краљево- Од како је уведено ванредно стање радници Јавног комуналног предузећа Чистоћа у Краљеву не знају за предах.

Са механизацијом су стално на терену свесни да од чистоће града а нарочито окружења болничких установа у великој мери зависи успех у спречавању ширења пандемије и заштита здравља људи.

Улице се свакодневно перу уз редовно и појачано изношење смећа након чега се камиони смећари дезинфикују.                   

Прошле ноћи радници овог комуналног предузећа ,захваљујући великом ангажовању, од 20 часова до касно иза поноћи, опрали су све градске улице и дезинфиковали простор око Опште болнице ,,Студеница", Дома здравља, затим Геронтолошког  центра и Завода за лечење и рехабилитацију Агенс у Матарушкој Бањи. 

Фото: ЈКП "Чистоћа"

,,Наши радници су свесни важности посла који обављамо у ванредној ситуацији, знају своје место у ланцу мера које предузима Штаб за ванредне ситуације у Краљеву, као и сви државни органи ,посебно председник Александар Вучић ,тако да на питају за радно време и тешкоце које прате наш рад. И директор предузећа Ивица Богојевић је стално на терену, прати извршење задатака и координира рад на најбољи могући начин.

"Имамо довољно смећара и цистерни као и дезинфекционих средстава и ми ћемо урадити све задатке који се тичу нашег предузећа," каже Владимир Баралић, руководилац Службе хигијене у ЈКП Чистоћа.

ГЗС/ Миланко Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kraljevo ulice ciscenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.376.466 посета
Тренутно на сајту: 353 посетилац(a)