Опозиција у Севојну потписала коалициони споразум, од уторка у кампањи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Опозиција у Севојну потписала коалициони споразум, од уторка у кампањи
Trenutno na sajtu: 815       |       Podeli:
03.02.2018 | 0 коментар(а)



Севојно - Седам опозиционих странака (Здрава Србија, ДС,ЛДП,СДС,НС Народна странка и ДСС ) потписали су синоћ коалициони споразум за заједнички наступ
Најмлађа општина у Србији - фото ГЗС

 на локалним изборима у овој Градској општини,казао је повреник Здраве Србије за Ужице Владан Виријевић.,,Опозиција први пут излази уједињена и пружићемо снажан отпор СНС. Веома лако смо се договорили око свега јер листу кандидата нисмо формирали по страначком кључу већ по принципу најбољих и најквалитетнијих људи који ће представљати грађане” рекао је Варијевић у изјави за Глас западне Србије.

ДСС у опозиционом блоку

Један од потписника споразума је ДСС која ће иако нема кандидата на листи подржавати опозицију и активно учествовати у кампањи.,,ДСС у Севојну подржава листу Уједињене опозиоције са циљем да у наредном периоду кроз партиципирање у локлној власти, за коју мислим да ће формирати ова листа, обезбедимо бољи живот свих грађана. Наша странка нема општински одбор у Севојну па је одлуку о уласку у опозициони блок донео врх партије” казао је председник ГрО Ужица Бранко Гавриловић. На питање дали ће то утицати на позицију странке у власти на нивоу Града, Гавриловић је одговорио да то неби требало да се доводи у питање.,,ДСС је у Севојну у опозицији скоро годину ипо дана иако смо у почетку били део власти. Имали смо чак и једног члана Већа али је већина прекомпонована и уместо нас у валаст је ушла група грађана Позитивно Ужице” казао је Гавриловић.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.057.811 посета
Тренутно на сајту: 815 посетилац(a)