Викенд у знаку пчелара, трибине и „Мед је лек за дуг век” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Викенд у знаку пчелара, трибине и „Мед је лек за дуг век”
Trenutno na sajtu: 529       |       Podeli:
31.07.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље – „Мед је лек за дуг век“ назив је манифестације коју организује Удружење пчелара Пријепоља већ четрнаесту годину

за редом на платоу Дома културе. Посетиоци, који дођу у суботу 3. августа имаће прилику да се упознају са пчелињим производима као и опремом која је намењена произвођачима меда.

Излагачима ће и ове године бити подељене захвалнице, а традиционлано ће деца из пријепољских вртића својим игроказом обогатити изложбу. Након изложбе организатори ће одржати у Дому културе два предавања на тему “Болести пчела и пчелињег легла – узроци страдања пчелињих заједница” и “Еколошко пчеларење”, где ће говорити еминентни стручњаци из области пчеларства.

Пре манифестације у четвртак и петак представници Удружења пчелара из Пријепоља одржаће предавања за децу дечијег вртића Миша Цвијовић, на Коловрату и у објекту Дуга у Пријепољу.

Манифестацију “Мед је лек за дуг век” подржава Стална радна група за регионални рурални развој (SWG) у југоисточној Европи у партнерству са Немачком организацијом за међународну сарадњу (ГИЗ) у оквиру пројекта “Диверсификација економских активности у руралним подручјима југоисточне Европе кроз развој ланца вредности”.

ГЗС / ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.729 посета
Тренутно на сајту: 530 посетилац(a)