Ер Србија од 18 маја лети на четири дестинације, редован саобраћај од 1. јуна 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Ер Србија од 18 маја лети на четири дестинације, редован саобраћај од 1. јуна
Trenutno na sajtu: 303       |       Podeli:
08.05.2020 | 0 коментар(а)



Ер Србија ће од 18. маја почети да лети на четири дестинације, Лондон, Франкфурт Цирих и Беч, најавила је данас потпредседница
Ер Србија од 18 маја лети на четири дестинације, редован саобраћај од 1. јуна, Фото: ГЗС

Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

"То су добре вести које ће обрадовати наше грађане", рекла је министарка током обилска радова на модернизацији и проширењу Аеродрома “Никола Тесла”.
Михајловић је истакла да је Ер Србија спремна да успостави летове на те четири дестинације, као и да очекује да ће после бити све више летова на којима ће летети наша авиокомпанија.
Министарка је данас заједно са представницима аеродорома "Никола Тесла" обишла радове на изградњи фингерског ходника Ц и изградњи платформе Е.
Компанија Ер Србија најавила је данас да ће у ограниченом обиму обновити редовни путнички авио-саобраћај од 18. маја, уз повећање броја летова у оквиру реда летења од 1. јуна.
Како се наводи, коначни ред летења зависиће од одлука и смерница домаћих, страних и међународних тела и органа надлежних за област цивилне авијације, односно од укидања забрана летења, измена ограничења у путовањима и здравствених мера у земљама до којих Ер Србија лети.
Саобраћај ће бити организован у складу са начелним редом летења који је објављен на аирсербиа.цом и биће подложан
променама.
Од 18. маја биће организован ограничен број летова до аеродрома Лондон Хитроу, Франкфурта, Цириха и Беча.
Компанија је навела да ће ред летења претрпети одређене измене у односу на план за летњу сезону 2020. године. Имајући у виду очекивану потражњу, летови до једног броја дестинација обављаће се оном динамиком која је и планирана почетком године, фреквенција летова до појединих дестинација биће смањена, док ће летови до неколико дестинација у овој сезони бити привремено суспендовани.
Дестинације до којих ће авиони Ер Србије летети истим интензитетом као и до сада су Подгорица, Цирих, Беч, Париз, Тирана, Загреб, Скопље, Букурешт, Лондон, Сарајево, Софија, Франкфурт, Брисел, Кијев, Краснодар, Задар и Ница.
Недељни број летова биће оптимизован до дестинација као што су Тиват, Љубљана, Атина, Солун, Амстердам, Праг, Москва, Берлин, Рим, Истанбул, Милано, Диселдорф, Дубровник, Сплит, Ларнака, Копенхаген, Штутгарт, Њујорк, Бањалука, Тел Авив, Стокхолм, Венеција, Пула, Барселона, Санкт Петербург и Мадрид.
У наредном периоду, Ер Србија неће летети до Хелсинкија, Лавова, Амана, Фиренце, Кишињева, Ростова на Дону, Малте, Женеве, Каира, Бејрута и Ријеке.
Ер Србија је истакла да сарађује са партнерима да би се утврдила потражњу за чартер-летовима.
Постоји могућност да летови до ограниченог броја дестинација буду успостављени и раније, односно пре 1. јуна. Уколико општи услови буду дозволили да се ти летови организују, српска национална авио-компанија ће о томе одмах обавестити путнике, наводи се у саопштењу.

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zorana mihajlovic letovi aerodrom morava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.284.320 посета
Тренутно на сајту: 304 посетилац(a)