Чачани аутопутем до Београда, Г. Милановац повезан директним линијама 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Чачани аутопутем до Београда, Г. Милановац повезан директним линијама
Trenutno na sajtu: 529       |       Podeli:
26.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Све аутобуске линије чачанског “Аутопревоза” које полазе из Чачка, али и из Ивањице и Пожеге

од 1. октобра ићи ће аутопутем за Београд, рекао је за Глас западне Србије директор Аутопревоза Александар Петронијевић.

Он је истакао да ће Горњи Милановац који је реално у овом тренутку одсечен од аутопута бити везан са Београдом директним линијама и да је опредељено пет аутобуских линија из овог места ка Београду током целог дана.

“Када се Љиг буде прикључио на обреновачки аутопут и време путовања из Горњег Милановца бити скраћен”, истакао је Петронијевић.

Он је нагласио да ће Чачани за око пола сата стизати брже до Београда, а када буде прикључен и Обреновац време вожње ће се смањити на око сат ипо.

“Нама је у интересу да задржимо путнике, а жеља путника је да што брже стигну до Београда”, тврди директор чачанског аутопревозника.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.153.014 посета
Тренутно на сајту: 529 посетилац(a)