У снежним наметима на путу Брњица – Дуга Пољана једно лице изгубило живот 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У снежним наметима на путу Брњица – Дуга Пољана једно лице изгубило живот
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
06.02.2020 | 0 коментар(а)



Сјеница - Деоница пута Брњица – Дуга Пољана на државном путу Сјеница – Нови Пазар још
Илустрација, фото: РИНА

увек није проходна за саобраћај, казао је за Глас западне Србије шеф службе за одржавање локалних путева Адем Мујовић.

“Јуче око подне па све до шест сати јутрос, наше екипе заједно са новопазарским Путевима покушавале су да бар делимично прочисте намете на овом путу, какао би дошли до возила која су била завејана, а било их је око 50. Евакуисали смо око 100 људи, али је једно лице нажалост изгубило живот услед смрзавања”, казао је Мујовић.

Према његовим речима у питању је Р. Ч. (62) кога је снежна олуја затекла на повратку од лекара. У возилу са њим је био и С. В. и он је у добром здравственом стању.

Мујовић истиче да је олујни ветар умногоме отежавао рашчишћавање и да је на овој деоници пута на појединим местима прочишћен део пута у виду трака ширине два метра, али да још увек саобраћај не функционише.

“У току дана приоритет нам је да прочистимо до села Гоње како бис се тело преминулог Р. Ч. Допремило до месног гробља а имамо и један смртни случај у селу Градац”, каже Мујовић.

Он је истакао да је сва расположива механизација на терену и да ће се по престанку падавина чистити по приоритетима, а предност ће имати путни правци где се налазе људи који морају да се превезу на дијализу или је у питању неки други озбиљан здравствени проблем.

Што се тиче Пештерске висоравни, Мујовић каже да су сви путни правци завејани и да ће се у рашчишћавање овог дела општине кренути тек након престанка падавина.

“У сталној смо комуникацији са тим људима и уколико буде била неопходна било каква интервенција или евакуација наћи ће се начин да се до најугроженијих дође”, казао је Мујовић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SJENICA SNEG SMRZAVANJE PESTER

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.364.465 посета
Тренутно на сајту: 357 посетилац(a)