Познати туристички влогер из Индије обилази Златибор 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Познати туристички влогер из Индије обилази Златибор
Trenutno na sajtu: 534       |       Podeli:
27.09.2020 | 0 коментар(а)



На Златибору тренутно борави један од најутицајнијих туристичких влогера из Индије, популарни yоутубе-ер Варун Вадисх,

оснивач yоутубе канала “Моунтаин Треккер” и  портала Тоуристхелплине.

Уз пратњу водича Туристичке организације Златибор, гост из Индије обилази најлепше и најинтересантније делове планине, упознаје се са атракцијама,  активностима и туристичким потенцијалима којима Златибор располаже, али и са становницима, локалним обичајима и традицијом златиборског краја.

У жељи да широком аудиторијуму који прати његове путописне серијале открије мање познате дестинације као што су планински делови Србије, Варун је претходних дана обишао најлепше од Златибора, Стопића пећину и гостиљски водопад, музеј "Старо село" Сирогојно, "Ел Пасо Цитy".


Посетом Дино и Авантура парку у центру Златибора, Зип Лине-у у Љубишу, ски центру Торник, уверио се у мноштво активности које су туристима на располагању. Наглашава да је посебно фасциниран гостопримством домаћина, а то што је вегетеријанац га не спречава да ужива у гастрономским специјалитетима јер је, како каже, кајмаком и сиром са Златибора одушевљен.

Варун у Србији борави у сарадњи са Туристичком организацијом Србије и амбасадом Индије и води кампању на свом yоутубе каналу за промоцију наше земље и њених туристичких потенцијала.


Влогер Варун на Златибору, фото: ТО Златибор

“Моунтаин Треккер” је први yоутубе канал о путовањима у Индији који је прешао број од преко милион пратилаца. Варун на свом каналу дели савете и трикове о путовањима који помажу у стицању најаутентичнијег искуства путовања. Његов канал садржи wеб серију о путовањима из Канаде, Јужне Кореје, Маурицијуса, Индонезије, Русије, САД-а, Египта, Турске, Казахстана, Грузије, Киргистана, Италије, Чешке, Аустрије и многих других земаља.

Поред вођења yоутубе канала који прати преко 1.250.000 пратилаца, Варун
је један од Тедx говорника.

Његов први видео који је снимио по доласку у Србију, за свега шест дана
достигао је преко 720 хиљада прегледа и изазвао значајне реакције и
интересовање за путовање у Србију.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vloger varun zlatibor

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.149.326 посета
Тренутно на сајту: 534 посетилац(a)