На Златибору одржан седми Xross Hard Enduro Rally 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
На Златибору одржан седми Xross Hard Enduro Rally
Trenutno na sajtu: 365       |       Podeli:
25.09.2021 | 0 коментар(а)



Чајетина - На Релију је учествовало више од 100 такмичара који су дошли из Италије, Чешке,

Аустрије, Немачке, Пољске, Румуније, Бугарске, Хрватске, Словеније и Србије, а поред Златибора домаћини су планине Тара и Мокра гора.

 

Стартна тачка била је у близини споменика на Шуматном брду одакле су возачи преко планинских врхова Чиготе стигли до врха Торник где је био циљ првог дана такмичења. Представљање возача одржано је од 17 часова на Краљевом тргу а победник првог дана у про категорији Румун Норберт Јожа је био задовољан добрим условима на стази и рекао да очекује тежи други дан када ће возачи морати да савладају веће успоне. Такмичење се наставља сутра тркама на Тари а посетиоци најбоље тачке за уживање у овој трци могу пронаћи на следећем линку

 

Ово је седмо издање Xross  Hard  Enduro трке, која је настала 2014. године на Копаонику. Претходних шест година, овај догађај је свој дом имао на Тари, а од ове године, организатори су одлучили да такмичење прошире на три планине, с тим што је центар на Златибору. Због одличне организације, али и рељефа српских планина који у потпуности одговара овом спорту, Xросс Хард Ендуро Рели биће део светског Хард Ендуро Шампионата идуће године. То значи, да ће у 2022. години, на Златибор, Тару и Мокру Гору доћи најбољи светски возачи.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Na Zlatiboru održane sedme trbke motociklisti Xross Hard Enduro Rally

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.125.361 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)