Хотелски капацитети на Златару попуњени 100 одсто 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Хотелски капацитети на Златару попуњени 100 одсто
Trenutno na sajtu: 611       |       Podeli:
26.07.2021 | 0 коментар(а)



Нова Варош - На једној од најлепших и најпосећенијих српских планина летња сезона је у пуном јеку,
Фото: РИНА

а на Златару је већина смештајних капацитета попуњена до септембра. То и не треба да чуди јер ову природну оазу одликује изузетно благотворан ваздух, спој медитеранске и планинске климе, зелена језера окружена оморикама и брезама, органска производња хељде и максималан број сунчаних дана током године.

"Попуњост у хотелу Панорама је 100 одсто и имамо резервисане аранжмане и у наредном периоду. Имтересовање за приватни смештај је за око 30 осто мање него пропле године, и попуњени су око 60 одсто. Вероватно је доста наших грађана одлучило да искористи време и оде на море изван граница Србије. За све посетиоце Златара обезебеђени су интересантни садржаји којима ће употпунити боравак на нашој планини. Вожња квадовима, обилазак величанствених видковаца и пловидба језерима су неизоставни", изјавио је за РИНУ Бранко Пуцаревић директор ТО Златар.


Обновљају се постојеће и граде нове пешачке стазе, уређено је излетиште Шопот како би се Нова Варош повезала са туристичком зоном, али и завршава деоница пута који води од центра општине до центра Златара. Следећи викенд од 29. јула до 01. августа организује се и осма по реду манифестација Златарфест.

"Замишљена је као презентација привредних и туристичких потенцијала општине Нова Варош и планине Златар. Ватромет и концерт Снежане Ђуришић означиће званично отварање манифестације. 30. јул обележиће традиционална Пузијада као и спортска надметања у организацији Спортског савеза Нове Вароши док је вече резервисано за концерт Милице Павловић. 31. јула организоваћемо Златарску регату а док ће увече наступити Сергеј Ћетковић. Завршни дан је спортски дан када ће се одржати ВИ Меморијални турнир “Бранко Грбић”, каже Пуцаревић.

Сваког дана трајања манифестације биће отворен и етно сајам ‘’Златне руке Златара’’ где ће посетиоци бити у прилици да дегустирају аутентичне златарске производе.

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


zlatar letnja sezona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.953.979 посета
Тренутно на сајту: 612 посетилац(a)