Парезановић: Ђилас и Обрадовић желе насилан долазак на власт, Вучићу нису ни до колена 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: Ђилас и Обрадовић желе насилан долазак на власт, Вучићу нису ни до колена
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
14.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Повереник ГрО СНС у Чачку и народни посланик у Скупштини Србије Марко Парезановић

поводом изјаве Лидера Двери Бошка Обрадовића у којој позива на хапшење председника Србије Александра Вучића, огласио се саопштењем које преносимо у целости:

"Изјава Бошка Обрадовића у којој позива на хапшење председника Србије најбоље говори о фрустацијама вечитих губитника и самозваних лидера који су велики и важни, али само у њиховим главама. У реалности Вучићу нису ни до колена и њихов животни сан је да постану Вучић, да имају огромно поверење грађана и да буду уважени у целом свету.

Такви испади и претње опозиције, свакако спадају у девијантно понашање, односно постојање одређених природних психофизичких девијација уз одсуство нормалности и елементарне одговорности. Зна Обрадовић да 2 милиона грађана Србије који гласају за Вучића не би мирно посматрали државни удар и насилне промене власти, али њему је безбедност и сигурност земље мање важна од животне потребе да се докопа фотеље. Он и њему слични бестидници из жутог предузећа, уједињени јер појединачно не могу да дођу до "пола цензуса", слободно могу да забораве на ове фикс идеје јер Србија неће бити земља хаоса и међусобних грађанских сукоба.

Опозиција у Србији је потпуно свесна своје немоћи и одсуства било каквог ауторитета међу грађанима. Грађани Србије једноставно не желе Јеремића, Ђиласа, Обрадовића, Јанковића и Демократску странку. Грађани то јасно полазују на баш сваким изборима. Међутим нико од поменутих политичара нема образа да прихвати вољу грађана. Опозиција је успоставила један принцип по коме она никад не може да изгуби, јер и кад доживе фијаско за то никад нису криви они, већ држава, Вучић или сами грађани који не разумеју њихове идеје. Када ствари поставите на такав начин, увек сте у праву и не постоји шанса да погрешите.

Свесни да немају никакву шансу лидери опозиције наду виде једино у насилној промени власти, некој новој револуцији после које би накарадно уједињени, поново наставили да се мрзе између себе, што је био случај све док их мука није саставила као рогове у врећи", каже се у саопштењу достављеном медијима.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.438.014 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)