Мобилни центар МУП Србије у служби грађана 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Мобилни центар МУП Србије у служби грађана
Trenutno na sajtu: 486       |       Podeli:
02.12.2019 | 0 коментар(а)



Kраљево - Безбедносна заједница, са доступном и непристрасном службом, која је у партнерству с грађанима
Полиција на услузи грађанма, Фото:ГЗС

у решавању безбедносних и свих других проблема, један је од приоритета Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

У циљу остварења таквих задатака Мобилни информативни центара МУП ових дана боравиће у неколико села која покрива Полицијска управа у Kрањеву током којих ће мештани удаљени од Полицијске управе и полицијских станица моћи да брзо и једноставно поднесу захтеве за лична документа, али и да разговарају са полицијским службеницима.

Мобилни центар најпре је био у краљевачким селима: Мрсаћ и Самаила а наредних дана биће на услузи мештанима Чукојевца, Раванице, Метикоша и Kаменице, затим у Јошањичкој Бањи и Градцу на подручју општине Рашка, као и у селима Грачац и Станишинци на подручју Врњачке Бање.

Мобилни центар на терену

,,Док смо на терену мештани ће моћи да брзо и једноставно поднесу захтев за издавање личних докумената али и да разговарају са припадницима МУП Србије о свим питањима која се тичу њихове безбедности али и о многим другим. Моћи ће и да се информиишу када могу да подигну своја документа за која су поднели захтеве Мобилном информативном центру“,каже капетан полиције Александар Максимовић

Овакав рад полиције наишао је на велико одобравање и подршку грађана. Милан Николић, Брано Марковић и други истичу да на овај начин брже и без чекања у редовима могу да дођу до својих докумената што је раније било незамисливо.

,,Ово је један од примера како сви органи државе Србије треба да буду приближени обичном човеку и да њихове потребе решавају на најбржи и најлакши начин.

Раде Јовић, народни посланик из Мрсаћа.

То свакодневни живот човека чини бољим.Ово је одличан пројекат и мислим да сви органи треба да га следе“,истиче др Раде Јовић, народни посланик из Мрсаћа.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


mobilni centar teren kraljevo policija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.325.516 посета
Тренутно на сајту: 486 посетилац(a)