Стомачни вирус узрок обуставе рекреативне наставе чачанских основаца на Златару 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Стомачни вирус узрок обуставе рекреативне наставе чачанских основаца на Златару
Trenutno na sajtu: 438       |       Podeli:
15.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак, Златар – Прошлонедељни узрок, обуставе рекреативне наставе на Златару, за 80 малишана ученика чачанске Основне школе “Драгиша Мишовић”

је стомачни вирус, показали су налази надлежних инспекцијских служби, а не тровање како су поједини медији у намери да наруше углед хотела “Панорама” писали.

Ову информацију потврдио је за пријепољски портал “ПП Медиа” Бранко Пуцаревић управник хотела у којем су деца боравила.

Према речима  Пуцаревића, одмах након одласка чачанских малишана, у хотел су дошли ветеринарска и санитарна инспекција које су констатовале да је сва роба која је допремљена у кухињу са одговарајућом декларацијом. Надлежни из ужичког Завода за јавно здравље, по налогу ветеринарског инспектора узорковали су све намирнице које су постојале у хотелу а које су деца пре тога користила и установили да је храна била потпуно здрава за употребу те да никако није могла бити узрок тровања. Такође, утврдили су да је хигијена и санитарна безбедност у објекту на високом нивоу.

– Оно што смо од самог старта говорили, да деца у хотелу никако нису могла добити тровање, потврдили су и налази свих инспекција које су вршиле контролу у објекту. Све просторије у којима су боравили малишани из Чачка окречени су месец дана пре њиховог доласка на Златар. Набављене су нове постељине, а извршено је и дубинско прање теписона и душека, док се кухиња кречи сваких месец дана. Пред сам долазак деце чак је и вода у базену промењена и додатно загрејана – каже Бранко Пуцаревић.

Због злонамерног писања појединих медија, који су укаљали углед и нанели штету, како хотелу “Панорама” тако и агенцији “А супер турс” која је била организатор путовања, очекивати је да ће завршну реч о овом случају дати суд.Иначе, хотел “Панорама” је објекат са две звездице у коме се током читаве године одржавају семинари свих врста, ту бораве често и спортисти. У  периоду док су деца из Чачка боравила било је још гостију, организовано је и неколико пословних ручкова и нико од тада присутних није пријавио било какав проблем. Према званичним податцима, током  првих десет месеци ове године у хотелу “Панорама” остварено је 33 хиљаде ноћења.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Deca trovanje virus eskurzija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.509.928 посета
Тренутно на сајту: 439 посетилац(a)