Дом здравља или услужна делатност, ево шта су одборници одлучили 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Дом здравља или услужна делатност, ево шта су одборници одлучили
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
21.02.2018 | 0 коментар(а)



Топола - Данас је одржана 18. седница Скупштине општине Топола, у одложеном термину

због болести већег броја  одборника. На дневном реду нашле су се 23 тачке а  највећа расправа се водила око тачке 11, односно предлога Одлуке о измени Плана детаљне регулације „Кружни ток Топола-1“ у Тополи.

Наиме, тачком 11 се предвиђа да се изврши промена намене катастарској парцели број 815 ( садашњи део Дома здравља) у површини од 60 ари. И то, уместо досадашње здравствене делатности да убудуће буде услужна делатност. Већином гласова одборника  усвојен је предлог о продаји дела плаца Дома здравља.

На седници се разматрало и о програму рада Културног центра за 2018. годину, као и о извештају рада Туристиче организације „Опленац“ за 2017. годину али и плана и програма исте  за 2018. годину. Такође се разматрао правилник о унутрашњој организацији и систематизацији радних места у Туристичкој организацији.

Изгласана је директорка библиотеке „Радоје Домановић“, Слађана Митровић, као и нова председница надзорног одбора Дома здравља Маргарета Живановић. Усвојен је и план изградње канализационе мреже за насеља Митровчић и Ваганац који ће се изводити у наредне три године.

Седници је присуствовао и начелник МУП Топола ,  Горан Милетић који је одборницима одговарао на питања из безбедности саобраћаја.

Седници је присуствовало 30 од укупно 36 одборника.

TопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.268.839 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)