Двери: Нећемо град у коме цвета криминал 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери: Нећемо град у коме цвета криминал
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
23.07.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Информативна служба ГрО Двери у Чачку огласила се саопштењем у коме су изнели за шта се они залажу и о чему причају годинама.

„Двери желе лепши и уређенији Чачак. Двери желе да стручни и одговорни људи буду на правим местима у Чачку. Двери не желе да млади одлазе из Чачка. На последњој конференцији за медије представилил смо план уређења река Мораве који је спремио и урадио стручни тим Двери. Одмах смо оптужени за насиље и етикетирани од стране СНС-а у Чачку, а да при томе ни једном речју није споменуто шта не ваља у предлогу Двери. Очигледно смо се овим предлогом много замерили локалним тајкунима и локалним `напредњацима`. Двери желе да врате институт јавних конкурса где треба да победи најбоље и најлепше решење, а не решење које одговара локалним тајкунима и политичарима са купљеним дипломама. Двери желе да град Чачка добије изглед савременог града, са лепо уређеним стамбеним, индустријским зонама, са великим бројем стаза за шетњу, вожњу бициклама, игралиштима за децу, значајним зеленим површинама. Не желимо Чачак који изгледом подсећа на Бразилске фавеле, сав у бетону, прљавштини, ружан, уским улицама и гужвама, где се канализација излива у граду, и где криминал цвета на сваком месту, која је садашња тенденција власти СНС-а. Једино насиље које се спроводи у Чачку јесте насиље судова, полиције и тужилаштва према Бошку Обрадовићу, Александру Танасковићу и осталим члановима, симпатизерима и одборницима Двери и осталима из опозиције”, наводи се у саопштењу и између осталог додаје:

„Једино насиље у Чачку које има јесте страначко запошљавање људи из СНС-а, са спорним дипломама, без дана радног стажа, над Фудбалским клубом „Борац“, нелегалном градњом, загађивање реке Мораве годинама и поклањање земље странцима а једино решење јесте одлазак нестручних и неодговорних људи из СНС-а”, закључује се у саопштењу Информативне службе ГрО Двери у Чачку.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.431.611 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)