Краду и точкове са контејнера! 



 
Краду и точкове са контејнера!
Trenutno na sajtu: 360       |       Podeli:
11.05.2017 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Контејнери за смеће све чешће су на мети лопова у Новој Вароши, а најчешће се краду точкови. Комунално предузеће „3. септембар“ до сада је поднело више пријава

против непознатих починилаца, али полиција још увек није привела ни једног.

Од 97 „малих“ контејнера који су последњих година постављени дуж сеоских путева и магистрале према Златибору и Бистрици, већина је похарана. Због тога су комуналци на муци приликом њиховог пражњења, а на штети је и предузеће јер један точак кошта око 1.200 динара.

"Лане је само за једну ноћ украдено чак 16 точкова са контејнера постављених дуж магистрале према Бистрици. Обично се краду у пару, а према нашем сазнању уграђују их на колица и друга приручна превозна средства која мештани користе у пољопривредним радовима", каже Зоран Миросављевић руководилац „Чистоће“ у Комуналном предузећу „3. септембар“ Зоран Миросављевић.

Комуналци кажу да се точкови краду и са контејнера у граду, али у знатно мањем обиму. У селима најмање је крађа у Дрмановићима и Божетићима.

"Покушали смо да ситним интервеницаја на контејнерима отежамо рад лоповима, али не вреди. Точак који не могу да одвију они одвале и однесу", каже Миросављевић.

Варошке новине




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.818.192 посета
Тренутно на сајту: 360 посетилац(a)